Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Presentació

Àrea Científica Centre de Documentació Presentació

AVÍS: La Biblioteca del Museu reprèn els seus serveis tret de la consulta a sala. Degut al trasllat dels fons per les obres de remodelació de l’edifici del Museu Martorell, no tenim disponible cap document de les temàtiques de les Ciències de la Terra fins al febrer de 2023 aproximadament. La recollida i retorn del préstec es farà a la Recepció del Laboratori de Natura de dilluns a divendres de 9 a 18 h. Disculpeu les molèsties.

——————————————————————————————————————————————————————

El Centre de Documentació del Museu de Ciències Naturals de Barcelona conté importants fons bibliogràfics i facilita tota mena d’informació sobre Ciències de la Terra i de la Vida, amb una especialització en les següents àrees temàtiques: geologia, paleontologia, mineralogia, natura, biodiversitat, zoologia, etologia, bioacústica, taxidèrmia i també museologia. El Centre està format per la Biblioteca, la Mediateca i l’Arxiu. Tots els recursos d’informació especialitzats en botànica es troben a la Biblioteca de l’Institut Botànic de Barcelona.

Contacta’ns

Per realitzar consultes, sol·licituds o suggeriments, podeu enviar-nos un correu electrònic a bibmuseuciencies@bcn.cat o a mediatecanat@bcn.cat.

Segueix-nos

Vols estar a l’ultima de les novetats del Centre de Documentació? Segueix-nos a Tuiter : @MCNBBiblioteca 

  • Equip
  • Memòries

Equip del Museu

Personal extern

  • Emma Asensio, bibliotecària de reforç , Logisdoc
  • Karen Medel, auxiliar mediateca , Logisdoc
  • Carles Moya, auxiliar mediateca , Logisdoc

Col·laboradors

Enric Aragonès

consultoria en temes d'història de la geologia

Albert Martinez

consultor en fonts d'informació sobre divulgació científica

Beatriz Alonso

suport en conservació de material bibliogràfic