Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Biblioteca

Àrea Científica Centre de Documentació Presentació Biblioteca

AVÍS: Des de l’1 de juny al 31 d’agost, amb motiu de les obres de remodelació de l’edifici del Museu Martorell, les seus del Centre de Documentació al Parc de la Ciutadella romandran tancades al públic a tots els efectes. Si bé la Biblioteca restarà tancada fins el març de 2023, a partir de setembre continuarem atenent consultes per correu electrònic i per telèfon. Disculpeu les molèsties.

——————————————————————————————————————————————————————

En les dues dependències de la Biblioteca (Laboratori de Natura i Museu Martorell, al Parc de la Ciutadella) es troben els documents més especialitzats del Centre de Documentació: llibres, revistes i mapes. Els audiovisuals es conserven a la Mediateca del Museu al Parc del Fórum.

Horari

La Biblioteca torna a atendre consultes presencials amb aforament limitat i les mesures higièniques de prevenció habituals.

  • Biblioteca del Laboratori de Natura: de dimarts a divendres de 9 a 14 h.
  • Biblioteca del Museu Martorell: temporalment tancada al públic. Us atendrem a la Biblioteca del Laboratori de Natura (edifici Castell dels Tres Dragons). Disculpeu les molèsties.

Adreces

Biblioteca del Laboratori de Natura
Passeig Picasso s/n., 08003 Barcelona

Tel. +34 93 256 22 14
Fax +34 93 310 49 99
bibmuseuciencies@bcn.cat

Biblioteca del Museu Martorell
Parc de la Ciutadella, 08003 Barcelona

Tel. +34 93 256 21 83
Fax +34 93 319 93 12
bibmuseuciencies@bcn.cat

Biblioteca de l’Institut Botànic de Barcelona

La Biblioteca de l’Institut Botànic de Barcelona reuneix col·leccions importants en tots els àmbits de la botànica: vegetació d’arreu del món (sobretot flora mediterrània), taxonomia, botànica aplicada, micologia, genètica, ecologia i conservació. Està ubicada a l’Institut Botànic situat dins del Jardí Botànic, al Parc de Montjuïc.