Saltar al contingut

Què passa al Museu? Actualitat del Museu

Notícies del Museu

Roda de premsa per presentar “Natura sàvia”

18 Octubre 2018

Dijous, 18 d’octubre a les 11h el Museu acull la roda de premsa de la presentació oficial del nou programa de TV3 “Natura sàvia”.

Natura sàvia, és un programa d’humor surrealista que tindrà com a conductors en Peyu, Quimi Portet i Albert Pla, acompanyats del naturalista Jaume Sañé.

Pla, Peyu i Portet no acaben de trobar-se còmodes amb la humanitat en general. Opinen que, tal com es comporten, potser no es mereixerien ser al cim de la cadena tròfica. El científic expert en fauna és Jaume  Sañé i és l’única persona de l’equip que sap de què parla.

En Peyu acompanya Sañé pels parcs naturals de tot el territori català descobrint la fauna i, sobretot i el més important, els comportaments més estranys i curiosos dels animals. Tot el que aprèn ho trasllada a Quimi Portet i a Albert Pla, que comenten amb surrealisme, i des d’un plató ambientat de manera caòtica, què passaria si els humans s’apliquessin comportaments animals.

Assistiran a l’acte de presentació Vicent Sanchis, director de TV3; Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat; Cristian Trepat, cap d’Entreteniment i Culturals de TV3; Pep Duran, director del programa; en Peyu, presentador de “Natura sàvia”, i  Quimi Portet i Albert Pla, components del “Comitè de savis” del programa.

 

Més informació sobre Natura Sàvia i els seus presentadors:

ccma.cat/tv3/natura-savia/

Jaume Sañé:

http://www.taradell.cat/biblioteca-de-taradell/fons-especials-101/colleccio-local-101/autors-taradellencs/sane-pons-jaume.html

Peyu

https://ca.wikipedia.org/wiki/Peyu