Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comunicació Actualitat Notícies del MuseuGeneral La Nit dels Museus, de mar a muntanya

La Nit dels Museus, de mar a muntanya

24 maig 2017

Un any més la Nit dels Museus ha estat màgica i tot un èxit. Des del mar, al Museu Blau, fins a la muntanya, al Jardí Botànic, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona ha ofert i acollit una nit d’estrenes, de veus diferents dels veïns i veïnes i de la màgia d’aquesta nit, on la cultura Km 0 ha estat el marc de la Festa.

Al Museu Blau, les asociacions, entitats i col·lectius del disticte de Sant Martí ens han deleïtat un cop més amb les seves estrenes, les seves batucades, les seves veus i les seves jam sessions.

Prop de 3.200 persones van poder viure, tocar i ballar amb l’energia i la professionalitat dels artistes veïns. Volem felicitar i agraïr a:

per fer d’aquesta nit una nit molt especial, perquè amb els seus espectacles ens van fer sentir a tothom que estàvem com a casa! Moltes gràcies!

Aquí us deixem un tastet:

This slideshow requires JavaScript.

El Jardí Botànic les llums i ombres es van anar apoderant del jardí a mida que avançava la nit. Prop de 1.900 persones van visitar el Jardí i poder gaudir de les visites guiades que l’Associació del Amics del Jardí Botànic van fer. L’espectacle de Dans Invitro va posar la nota màgica d’una nit molt especial i que per segon any es va consolidant també com una visita obligada durant la Nit dels Museus.

This slideshow requires JavaScript.