Saltar al contingut

Què passa al Museu? Actualitat del Museu

Notícies del Museu

Jornadas técnicas AIMJB

15 Maig 2017

A primers de maig van tenir lloc al Jardí Botànic les Jornadas Técnicas de la Asociación Ibero-Macaronésica de Jardines Botánicos , centrades en el tema del maneig de la flora silvestre als jardins botànics.

Aquestes jornades dirigides principalment a personal de jardins botànics, tècnics i conservadors implicats en la propagació i conservació de col·leccions vives, va acollir un total de 38 participants.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant tres dies es van bescanviar experiències amb personal tècnic i especialista d’altres jardins botànics: tècniques de control i seguiment de la vegetació d’hàbitats gipsícoles i zones humides, protocols de cultiu, germinació i restauració d’ecosistemes dunars, tècniques de cultiu emprades en els vivers i la multiplicació d’espècies silvestres mediterrànies,…. En resum uns dies intensos d’intercanvis de casos pràctics que ens ajuden a millorar.

L’any vinent aquestes jornades se celebraran a Lisboa, conjuntament amb el Congrés Europeu de Jardins Botànics: EuroGard VIII Congress & XV AIMJB Symposium , del 7 a l’11 de maig de 2018.