Saltar al contingut

Què passa al Museu? Actualitat del Museu

Notícies del Museu

IX Trobada Francesc Español

29 Octubre 2018

Aquestes trobades són un espai d’intercanvi d’experiències i de coneixement del col·lectiu de col·laboradors del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, que ens dóna l’oportunitat, cada dos anys, de conèixer les noves incorporacions i els nous treballs científics. També són un reconeixement de la feina que la comunitat naturalista desenvolupa al Museu.

L’any 1999 es va celebrar la I Trobada de Col·laboradors Francesc Español inspirada en antecedents històrics de reunions conduïdes pel propi Francesc Español. El propòsit té una doble vessant: escoltar i compartir.

Enguany, el 10 de novembre, celebrarem la IX edició d’una jornada on persones que col·laboren en projectes del museu de forma voluntària exposaran les motivacions i els resultats de la seva participació.

Estan previstes més de 10 intervencions, entre presentacions orals i pòsters. Vegeu el programa provisional. A la tarda hi haurà la conferència convidada que aquest any vol comemorar els 40 anys de la fundació de la Societat Catalana de Lepidopterologia.

Aquesta trobada és d’accés gratuït.

Trobareu més detalls al web dels Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona: amicsnat.cat