Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comunicació Actualitat Notícies del MuseuMuseu Blau III Congrés Patchwork Evolutiu

III Congrés Patchwork Evolutiu

9 febrer 2016

Què va veure i llegir Darwin per intentar explicar-ho a través d’una teoria? Com es produeixen els canvis que donen lloc a noves espècies? Quin paper juguen en l’elaboració de teories cadascun dels científics que hi han treballat?

En format de petit projecte, el museu va acollir les dues accions centrals d’aquesta activitat: un taller per a obrir la investigació i un congrés per a donar a conèixer les recerques desenvolupades. A més, una feina d’aprofundiment sobre el tema  en el mateix centre educatiu entre les dues accions.

Durant els mesos de desembre i gener, 140 alumnes de 4t d’ESO de l’INS Verdaguer, INS Joan Brossa i l’Escola Virolai van venir al Museu Blau, a l’exposició “Planeta Vida”, tot recopilant informació de les diferents evidències de la teoria de l’evolució. Després d’un període de recerca en els centres educatius, aquest dimarts 9 i dijous 11 de febrer, emmarcat dins la Setmana de l’Evolució, tornaran al Museu Blau per celebrar el III Congrés de Patchwork evolutiu i comunicar les seves troballes sobre la teoria de l’evolució.

This slideshow requires JavaScript.

Podeu seguir el congrés amb l’etiqueta: #evolucioblau