Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comunicació Actualitat Notícies del MuseuMuseu Blau EURING 2017 Analytical Meeting & Workshop

EURING 2017 Analytical Meeting & Workshop

26 juny 2017

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona conjuntament amb European Union for Bird Ringing (EURING) organitzen aquesta trobada internacional que tindrà lloc al Museu Blau del 2 al 7 de juliol.

L’enfoc principal de la Reunió de Anàlisi del’ EURING és l’avenç  dels mètodes estadístics utilitzats per a estimar els paràmetres de la població de les aus, fent especial esment  en els mètodes pertinents a les mostres d’individus anellats.

EURING es una associació internacional, fundada al any 1963, amb l’objectiu de organitzar i estandarditzar l’anellament científic a Europa. Donat el gran desenvolupament que s’estava produint en tècniques i programes per analitzar aquestes dades, al 1986 es va organitzar el primer congres EURING a Wageningen, Holanda. Des de aleshores, s’han realitzat ja 10 congressos, repartits per tres continents, convertint-se així en un referent mundial.

Durant 4 dies el Museu Blau acollirà als milors especialistes del món en aquest camp i es presentaran les últimes tendències en el camp dels estudis de dinàmica de poblacions.

Podeu consultar el programa al web: EURING 2017