Saltar al contingut

Què passa al Museu? Actualitat del Museu

Notícies del Museu

El Museu de Ciències Naturals estrena representanció a la RSEHN

22 març 2018

El Museu per primer cop  té un representant a la junta de la Real Sociedad Española de Historia Natural

El passat divendres 16 de març, va prendre possessió la nova junta de la Real Sociedad Española de Historia Natural (RSEHN). Aquesta està encapçalada per un nou president, Alberto Gomis Blanco, i també en forma part com a vocal la Yael Díaz Acha, conservadora i responsable del departament científic de Petrologia. És la primera vegada que el Museu de Ciències Naturals de Barcelona té un representant a la junta de la RSEHN.

La RSEHN es va constituir l’any 1871 esdevenint la primera societat científica d’Espanya. Des del seus inicis, fins a dia d’avui, s’ha mantingut ferma en els objectius de fomentar la investigació i l’estudi de la natura en tots els seus camps, la difusió d’aquests coneixements, la defensa del patrimoni natural, així com a contribuir a la formació de professorat.

Naturalistes, científics i molts altres perfils associats a les ciències naturals han anat nodrint de coneixements i experiències aquesta societat durant tota la seva història, principalment a través de les seves publicacions (Seccions del Boletín de la Real Sociedad Española de Historia Natural) i de la Bienal de la RSEHN (trobada científico-didàctica bianual on es comparteixen les novetats professionals del món científic, acadèmic i docent).