Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comunicació Actualitat Notícies del MuseuMuseu Blau #JoSócDonantAmbiental

#JoSócDonantAmbiental

16 febrer 2016

El Tercer Sector Ambiental de Catalunya ha posat en marxa una campanya per animar a col·laborar amb les entitats ambientals, lligades a la conservació, la sensibilització i l’educació sobre el medi ambient. L’objectiu és donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions. Aquesta campanya es diu “Jo sóc donant ambiental” i està destinada a animar a la gent que té ganes de protegir i millorar el medi ambient. Per aconseguir-ho, posa a l’abast de tothom un ampli ventall de formes de participació, en total més de 50 projectes impulsats per 47 entitats ambientals de Catalunya.

Catalunya compta amb unes 220 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques, com per exemple: organització de neteges de fons marí, projectes de millora forestal, seguiment i monitoreig de fauna, iniciatives de custòdia del territori, actuacions d’educació i sensibilització ambiental, i un llarg etcètera.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya.

Et convidem a entrar al web http://www.donantambiental.cat i comprovar la gran feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient.

L’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona també hi participa, amb el projecte ‘Naturalistes: fem ciència entre tots’,  que consisteix en programar cursos dissenyats per donar a conèixer les característiques dels grups biològics i les entitats geològiques que formen part del patrimoni natural de Catalunya. Uns cursos orientats, entre altres raons, a fomentar l’interès pels elements naturals que potser no reben prou atenció i que també són valuosos per a interpretar els sistemes naturals.

Entra a ‘Naturalistes: fem ciència entre tots’  i col·labora amb nosaltres!