Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Visita temàtica, de la mà de la conservadora

A l’exposició Planeta Vida es mostren materials osteològics que expliquen com se sustenten els vertebrats i com s’han adaptat a l’ambient. Molts d’aquests esquelets van ser preparats per mostrar aquest àmbit de coneixements, però també tenen sentit per a la recerca científica.

A càrrec de Laura Roqué, col·laboradora del Laboratori de preparació zoològica del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

2016-05-08_visites_tematiques_esquelets_interior

Imatge de Mariano Herrera/MCNB

Aquest recorregut temàtic s’emmarca dins del cicle de Visites temàtiques a l’exposició de referència Planeta Vida.

És un viatge a l’interior del Museu, on un conservador/a de l’àrea científica del Museu explica quin és el patrimoni i la feina que hi ha darrere de les vitrines.

Aquestes visites es duen a terme el 2n diumenge de cada mes, de 12 a 13 h.


Properes visites temàtiques:

12-06-2016. Francesc Uribe, conservador d’invertebrats no artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La importància de la taxonomia en la recerca científica.

11-09-2016. Joan Carles Senar, cap de recerca i publicacions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La part expositiva del comportament animal i la seva manifestació en la recerca en aus.

09-10-2016. Glòria Masó, conservadora d’artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Recerca en biologia subterrània (la fauna cavernícola al Museu).

13-11-2016. Berta Caballero, conservadora d’artròpodes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La col·lecció d’artròpodes del Museu.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Diumenge 8 de maig de 2016
Horari
De 12 a 13 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Públic general, a partir de 10 anys
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta inclosa dins del preu de l'entrada a l'exposició Planeta Vida
Observacions
Places limitades (25 persones). La reserva es fa presencialment el mateix dia de l'activitat, a les taquilles del Museu Blau.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats