Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Connectem amb… Bebès animals

Museu de Ciències Naturals de Barcelona A partir del 5 de maig

Visitan's ExposicionsExposicions temporals Connectem amb… Bebès animals

En aquesta exposició es mostra la feina feta per els i les alumnes participants en el projecte  Connectem amb…Bebès animals.

Connectem amb… és un projecte en col·laboració que sorgeix de la voluntat de promoure la connexió entre el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el seu entorn més proper i els centres educatius de Sant Adrià i el districte de Sant Martí.

Aquesta iniciativa, que en cada edició treballa amb una disciplina no-científica diferent, pretén generar noves mirades en l’alumnat, el professorat, el museu i el territori.

Aquest any, un total de 8 grups classe de 1r i 2n de primària de l’IE La Mina, l’Escola Dovella, l’Escola Pere IV i l’Escola Catalònia han visitat l’exposició Bebès Animals. En aquestes visites hem investigat com juguen i què aprenen els animals a través del joc i hem descobert que és una eina molt important per aprendre habilitats i conductes que contribueixen al desenvolupament de l’autonomia. A través d’aquesta descoberta, des del museu hem plantejat l’encàrrec als grups participants: descobrir a què juguen les persones del seu voltant per, a partir d’aquesta investigació, crear el seus propis jocs i compartir-los amb els nens i nenes del seu voltant. El resultat final d’aquest projecte és, doncs, un conjunt de 8 jocs de taula que mostren  les idees, aprenentatges i interessos de l’alumnat participant.

Connectem amb…Bebès Animals from Museu de Ciencies Naturals on Vimeo.

Donat que el procés de recerca, reflexió i creació que implica aquest projecte és tant o més important que el producte final, us convidem a visitar l’exposició per conèixer de prop el desenvolupament del projecte.

Crèdits:

 • Autors i autores dels jocs:
  • 1r i 2n cursos de l’escola Dovella
  • 2n A i 2n B de l’escola escola Pere IV
  • 1r A i 1r B de l’escola La Mina
  • 2n A i 2n B de l’escola Catalònia
 • Producció: Museu de Ciències Naturals de Barcelona
 • Plantejament, gestió i coordinació del projecte: Departament d’Educació i Activitats del Museu de Ciències Naturals i Nusos
 • Col·laboració experta (treball amb els grups, plantejament, disseny i execució dels jocs): Lu2
 • Disseny gràfic de l’exposició: Petit Comité
 • Producció del vídeo: Kineina
Dates:
A partir del 5 de maig
Lloc:
Vestíbul del Museu
Horari:
(*) En l'horari del Museu
Producció:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona