Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Bebès Animals

Museu de Ciències Naturals de Barcelona 07/07/2021 - 08/05/2022

Visitan's ExposicionsExposicions temporalsAnteriors Bebès Animals

L’exposició submergeix els infants de 3 a 8 anys i les seves famílies en el món fascinant dels bebès animals, des que neixen fins que s’independitzen. L’objectiu de la mostra és iniciar els més petits en nocions senzilles de la biologia i el comportament animal i convidar-los a comparar-s’hi per prendre consciència del seu propi desenvolupament.

Amb una museografia de colors vius i amb materials acollidors, l’exposició es presenta com un terreny d’aventures amb nombrosos jocs corporals, sensorials i activitats multimèdia que conviden a tocar, sentir, imitar, observar, emocionar-se i meravellar-se amb les bebès animals.

Al llarg del recorregut, dividit  en sis etapes—Naixement, Amenaça i Protecció, Aprenentatge,  Funcions vitals, Desenvolupament i Autonomia— els infants i les seves famílies trobaran 75 espècimens naturalitzats, 9 activitats multimèdia, 30 audiovisuals ( imatge real i dibuixos animats) i 13 activitats educatives i divertides que els convidaran, per exemple, a fer-se un niu, a camuflar-se per defugir els predadors o a transportar ous a l’esquena com fa el pare gripau.

This slideshow requires JavaScript.

L’exposició, que ha estat testada i aprovada en el seu procés de disseny per infants de 3 a 8 anys, presenta dos nivells de lectura: imatges per als més petits i textos per als infants més grans i els adults que els acompanyen.

Més informació: Dossier de premsa

Observacions

  • Tots els animals han mort per causes naturals. No s’ha fet mal a cap animal per fer l’exposició.
Dates:
07/07/2021 - 08/05/2022
Horari:
De dimarts a dissabte de 10 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 20 h
Preu:
Entrada a l'exposició "Bebés Animals" Normal: 6,5 € Reduïda (*): 4,50 € Combinada exposició permanent i "Bebés Animals" 10,5 € (*) Consulteu les categories d’entrada reduïda
Les entrades es compren a taquilles directament. No hi ha reserva prèvia.
Coproducció:
Amb la col.laboració de :
En el marc de :