Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Connectem amb…abelles

Jardi Botanic 17/01/2022 - 31/03/2022

Visitan's ExposicionsExposicions temporals Connectem amb…abelles

Aquesta nova edició del projecte escolar de proximitat ‘Connectem amb…’ ha volgut donar visibilitat als pol·linitzadors que ens envolten i a les plantes  adventícies que permeten la seva presència en entorns urbans, partint de l’exposició temporal Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc, del Jardí Botànic de Barcelona.  A la vegada volem donar visibilitat a les opinions i propostes dels infants participants mitjançant la seva capacitat de crear i comunicar. Enguany, els grups escolars han dissenyat i elaborat uns cartells per donar lloc a una campanya de comunicació sobre biodiversitat urbana als barris de les seves escoles.

Com en altres ocasions, hem treballat amb escoles dels barris de la muntanya de Montjuïc. Les escoles que han participat són: la Seat, Enric Granados i Poble Sec. En total han participat 8 grups classe de primària, uns 200 infants.

L’exposició és fruit de la tasca feta per aquests infants acompanyats de l’equip educatiu del Museu i del col·laborador en tècniques d’imprempta i de cartellisme, Jan Barceló.

This slideshow requires JavaScript.

Connectem amb… és un projecte de proximitat escolar, en què treballem conjuntament amb algunes de les escoles del districte. Una de les seves peculiaritats és que se sustenta sobre tres eixos primordials: l’escola, el museu i l’entorn. Un dels objectius és que l’alumnat participant generi noves mirades sobre el barri, el conegui amb més profunditat i ho faci adoptant nous punts de vista sobre l’entorn on viuen.

Més informació sobre com s’ha dut a terme el projecte en aquest enllaç.

Dates:
17/01/2022 - 31/03/2022
Lloc:
Aula Mediterrànea
Horari:
(*) En l'horari del Jardí Botànic
Producció:
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  • Entrada gratuïta.