COMPLET! (places exhaurides) D’on ve el menjar? Sovint els nostres aliments vénen embolcallats, la qual cosa ens fa difícil de veure que tots provenen, d’una manera o una altra, de la natura, siguin aliments cultivats o collits al bosc i més tard transformats de diverses maneres.
Reconèixer el pas d’una matèria primera a l’aliment que consumim pot ser un gran descobriment i a la vegada ens serveix per trobar els lligams que tenim amb el nostre entorn.
En aquest taller podrem observar els elements naturals d’on s’extreuen alguns fruits secs, desgranarem espigues i llegums, i moldrem algun tipus de gra. Tot per acabar descobrint quanta natura hi cap al nostre plat.
El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys, Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.
Properes sessions:
. 12 de març de 2016. Qui belluga dins el pa? Una mirada als processos de fermentació. Per a infants de 3 a 6 anys.
. 9 d’abril de 2016. Un NiuViu per moure, picar, bufar i experimentar amb els sons dels elements naturals. Per a infants fins als 3 anys.
. 14 de maig de 2016. Contes de ciència explicats a cau d’orella. Per a infants fins als 6 anys.
. 11 de juny de 2016. Diàleg entre l’art i les Ciències naturals. Per a infants de 3 a 6 anys.
. 9 de juliol de 2016. NiuViu d’estiu. Una parada de peix al nostre abast per tocar, remenar i fer-nos preguntes. Per a infants fins als 6 anys.