Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Hi havia una vegada…

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Fins al 7 gener de 2024

Visitan's ExposicionsExposicions temporalsAnteriors Hi havia una vegada…

  • Presentació
  • Premsa

Hi havia una vegada… Ciència i contes

La ciència és a tot arreu: al Bosc Encantat, a la casa de xocolata d’en Hansel i la Gretel, al mirall de la Bruixa Malvada o en una tija de mongetes que creix sense parar fins que toca el nas d’un gegant.

Us presentem una exposició de ciència i tecnologia que parteix de les històries màgiques de deu contes clàssics de la literatura infantil, explora fenòmens i conceptes de les ciències socials i naturals, com ara la física, la química, les matemàtiques, la geologia i la biologia, i els relaciona amb la nostra realitat.

This slideshow requires JavaScript.

Ventafocs, Caputxeta Vermella, Pinotxo, Alícia o Ali Baba i els quaranta lladres salten dels llibres per explicar-nos tot sobre la ciència darrere dels relats infantils. Amb multitud de mòduls interactius, l’exposició es desenvolupa en deu llibres gegants organitzats al voltant d’un bosc ple de sorpreses on explorar i escoltar els contes tradicionals.

Podràs descobrir els secrets del cacau en una fàbrica de xocolata, ensenyar a un desobedient Pinotxo, construir la casa dels tres porquets i veure si resisteix la bufada del llop, desxifrar el codi per entrar a la cova dels quaranta lladres o visitar una habitació on creixes i encongeixes.

Aquesta exposició contempla de forma implícita els següents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS):

Dates:
Fins al 7 gener de 2024
Horari:
De dimarts a divendres de 10 a 17h
Dissabtes de 10 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 20 h
Preu:
Entrada a l'exposició "Hi havia una vegada" Normal: 6,5 € Reduïda (*): 4,50 € Combinada exposició permanent i "Hi havia una vegada" 10,5 € (*) Consulteu les categories d’entrada reduïda
Compra entrades
Producció:
Pavilhão do Conhecimento – Centro Ciência Viva
Amb la col.laboració de :