Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Cèl·lules sobre Llenç

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Del 13 de setembre al 18 de novembre

Visitan's ExposicionsExposicions temporalsAnteriors Cèl·lules sobre Llenç

En el marc del segon congrés BYNS del 13 i 14 de setembre el Museu de Ciències Naturals de Barcelona acull aquesta exposició a l’espai ciènciaimés fins al 18 de novembre.

Cells on Canvas, exposició de neuro-imatges de microscòpia

Aquesta exposició és un viatge microscòpic on ciència i art es fusionen per explorar de forma plàstica les respostes de les cèl·lules del sistema nerviós. En ella es pot contemplar una col·lecció d’imatges, realitzades amb microscòpia confocal, que han estat motiu de portades de revistes científiques pel seu contingut i valor artístic.

Autor: Carlos Barcia, Investigador del Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Congrés BYNS2018

BYNS és un simposi que té per objectiu reunir a joves neurocientífics/ques de Barcelona, Catalunya, estat espanyol i de l’estranger. En aquest congrés es reuneixen els estudiants de doctorat i postdoctorat que tenen l’oportunitat de presentar els seus projectes científics en un ambient relaxat, amb sessions orals i presentacions de pósters.

BYNS és un esdeveniment multidisciplinar que engloba temes d’investigació bàsica, aplicada i traslacional com la neurociència molecular, neuroinflamació, neurociència del desenvolupament, computacional, memòria i aprenentetge entre d’altres.

 

Dates:
Del 13 de setembre al 18 de novembre
Horari:
De dimarts a dvendres de 10 a 18h
Dissabtes, de 10 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 20h
Preu:
Gratuïta
Producció:
Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona