Saltar al contingut

Què passa al Museu? Actualitat del Museu

Notícies del Museu

Mostra de bonsai de tardor 2016

28 novembre 2016

Aquest cap de setmana passat ( 26 i 27 de novembre),  ha tingut lloc a Barcelona una de les mostres més representatives del millor treball que s’està fent amb bonsais a casa nostra i a la resta de l’Estat Espanyol, la Mostra de bonsai de tardor, amb una selecció dels 40 millors arbres provinents de col·leccions de tot l’Estat.

Jordi Ugena, destacat professional va fer demostracions de les tècniques més avançades que s’apliquen en el cultiu i modelat dels arbres.  A més, es va oferir  un taller de Kusamono,  les plantes i flors  que complementen els arbres que és la manera tradicional d’exposar els bonsai al Japó.

Malgrat el temps no ha acompanyat gaire, els visitants a l’exposició i als tallers han sumat més de 1700 persones. A més a més de l’èxit de públic, el resultat d’aquests 2 dies de tallers ha estat el treball de 4 arbres de la col·lecció del Jardí pels millors especialistes del país, o sigui, un cop d’efecte qualitatiu en els espècimens de la col·lecció. Però a banda de tot això, la majoria de participants ha quedat molt satisfet, amb ganes de repetir i fer de l’espai d’exposicions de l’Institut Botànic un plaça forta en el calendari internacional de mostres de bonsai.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.