Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu Martorell

El NAT Les seus Museu Martorell

La construcció del Museu Martorell es deu al llegat que Francesc Martorell i Peña (1822-1878) va deixar a la ciutat de Barcelona el 1878. Aquest edifici d’estil neoclàssic, obra de l’arquitecte Antoni Rovira i Trias, va ser el primer de Barcelona construït expressament per allotjar un museu, el primer museu públic de la ciutat, situat a l’interior del seu primer parc urbà. Des del 1924 ha custodiat exclusivament les col·leccions de geologia.

El Museu Martorell és una de les seus científiques del Museu. Custodia les col·leccions de geologia i paleontologia, que properament es traslladaran a l’edifici del Castell dels Tres Dragons (Laboratori de Natura). També acull una biblioteca especialitzada en aquestes disciplines científiques.

Avís: la visita al centre està tancada temporalment al públic en general. La biblioteca romandrà temporalment tancada per obres fins a finals d’octubre. Us atendrem a la Biblioteca del Laboratori de Natura (edifici Castell dels Tres Dragons) Disculpeu les molèsties