Saltar al contingut
Nens a l'espai Niu de Ciència. Foto de JM de Llobet/museuciencies

El NAT Les seus

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Amb infants

Al Museu de Ciències Naturals trobareu activitats pensades per a les persones més petites. S’hi fan jocs i exercicis conduïts per un educador i es basen  en l’observació i la manipulació d’exemplars de les col·leccions del Museu per tal d’aprendre de forma divertida alguns aspectes de les ciències naturals.

Consulteu les activitats familiars a l‘Agenda del Museu

Espai Niu de Ciència

El Niu de Ciència és un espai destinat als infants de 0 a 6 anys. Es troba situat al costat mateix del vestíbul del Museu.

L’espai presenta curiositats de la natura, materials suggeridors que tenen per objectiu provocar, de manera espontània, el sorgiment d’hipòtesis, idees, preguntes, dubtes… i davant dels quals es poden prendre iniciatives diverses, precisament per donar valor al procés d’investigació.

L’objectiu d’aquesta manera de fer és trencar amb la idea de preguntes de resposta única per anar introduïnt la metodologia científica i ajudar a compartir entre infants i adults una interacció positiva al voltant d’un objectiu comú: investigar la resposta a les preguntes que ens puguem plantejar.

Consulteu els horaris i les novetats del niu a l’enllaç