- Lloc
- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
- Dates
- Diumenge 10 d'abril de 2016
- Horari
- De 18 a 19 h
- Durada
- 1 hora
- Adreçat a
- Públic general
- Tipus
- Taller
- Preu
- Activitat gratuïta
- Observacions
- Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari
Si saps com fer-ho pots conciliar la vida i la cuina.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats Showcooking, per Ada Parellada
És cert que el dia a dia ofega les cassoles, aixafa els cullerots i arracona els batedors, però si vols tenir la paella de la teva vida i la teva salut pel mànec vine a aquest taller on conciliarem cuina i vida.
En aquesta demostració gastronòmica t’explicarem, tot cuinant, com aconseguir fer tota la feina, anar al gimnàs, quedar amb els amics, veure la darrere estrena de cine, no fallar al festival de final de curs de la neboda i… cuinar un àpat saludable, tot sense despentinar-nos.
Parlarem com organitzar la nevera per fer plats ràpidament i que siguin saludables i saborosos.
Creus que és un repte inabordable? T’esperem per demostrar que, tot això i més, és possible!
A càrrec d’Ada Parellada, xef del Semproniana.
Organitza: Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.
Us interessarà saber que…
Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vital, del Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.
Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat