Saltar al contingut
Activitats

Jardí Botànic Històric Activitats

La màgia dels sots de la Foixarda

El Jardí Botànic Històric, creat l’any 1930 pel botànic Pius Font i Quer, es troba enclotat entre dos sots de la Foixarda, el de la Masia i el de l’Estany. L’any 1986 va ser tancat per falta d’estabilitat de les parets, a causa de les obres per a la construcció d’equipaments olímpics. Va tornar a obrir l’any 2003, quatre anys més tard que s’inaugurés el nou Jardí Botànic de Barcelona.

Us convidem a conèixer més de cent anys d’història d’aquest lloc ombrívol, des de les antigues pedreres al jardí botànic actual. També coneixerem la vegetació diversa que s’hi troba: mediterrània, centreeuropea, nord-africana i de les illes Balears. Hi trobarem els arbres més alts de la ciutat i plantes ben curioses que arrelen en unes especials condicions de relleu i de clima.

L’itinerari també ens aproparà fins a l’hort etnobotànic del Jardí, un hort amb la missió de conservar les llavors tradicionalment autòctones. Visitarem un hotel d’insectes on sentirem parlar sobre abelles i pol·linització. Acabarem el recorregut amb la visita de la Masia del Jardí, un llegat de l’Exposició Universal de 1929.

Punt de trobada: Jardí Botànic Històric, av. Muntanyans, s/n (darrere l’aparcament del MNAC).
Coordenades: N41.367367, E2.152972

Més informació: Agenda d’activitats de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB)

2017-03-05_visita_jardi_botanic_historic_interior

Organitza: AAJBB

Lloc
Jardí Botànic Històric
Dates
Primers diumenges dels mesos de febrer, març, abril, maig, juny, juliol, octubre i novembre
Horari
De 12 a 13.30 h
Durada
2 hores
Adreçat a
Adults
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta
Activitat cancel·lada
Observacions
Grups de 25 persones. La reserva de l'activitat es farà presencialment, el mateix dia.

Aquesta activitat ha estat cancel·lada seguint les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a la contenció de la COVID-19.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats