Saltar al contingut
Activitats

Jardí Botànic de Barcelona Activitats

Descoberta de la flora mediterrània d'arreu del món

Vine a Montjuïc a descobrir la flora de les regions del món amb clima mediterrani de la mà de guies experts de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB). Un jardí únic a Europa, una joia del disseny paisatgístic que ha rebut diversos premis.

descoberta_flora_mediterrania_interior3

Passeja, mira i olora els diferents paisatges del Jardí al llarg de l’any. La vistosa floració, la sequera de l’estiu o la caiguda de les fulles ens ajudaran a explicar-te la polinització, les adaptacions que fan les plantes mediterranis, els usos que en fem. Comprendrem quines són les característiques d’un clima mediterrani, coneixerem els secrets d’aquest Jardí i prendrem consciència de la importància d’un planeta verd.

Per a grups i fora dels horaris indicats, demaneu informació a l’adreça electrònica de l’AAJBB: info@amicsjbb.org o al tel. 932564170 (dimarts, de 16 a 20 h; dimecres, de 10 a 13 h; i, divendres, de 16 a 20 h).

descoberta_flora_mediterrania_interior

Lloc
Jardí Botànic de Barcelona
Dates
Dissabtes i diumenges, tret dels dissabtes del mes de juliol i, el mes agost, cap dia i, tampoc si són dies de tancament del Jardí)
Horari
De 12 a 13.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta, inclosa amb el preu de l'entrada
Activitat cancel·lada
Observacions
Aquesta activitat ha estat cancel·lada seguint les mesures establertes per les autoritats sanitàries per a la contenció de la COVID-19.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats