Saltar al contingut
Activitats

Jardí Botànic de Barcelona Activitats

Descoberta de la flora mediterrània d'arreu del món

Vine a Montjuïc a descobrir la flora de les regions del món amb clima mediterrani de la mà de guies experts de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB). Un jardí únic a Europa, una joia del disseny paisatgístic que ha rebut diversos premis.

descoberta_flora_mediterrania_interior3

Passeja, mira i olora els diferents paisatges del Jardí al llarg de l’any. La vistosa floració, la sequera de l’estiu o la caiguda de les fulles ens ajudaran a explicar-te la polinització, les adaptacions que fan les plantes mediterranis, els usos que en fem. Comprendrem quines són les característiques d’un clima mediterrani, coneixerem els secrets d’aquest Jardí i prendrem consciència de la importància d’un planeta verd.

Per a grups i fora dels horaris indicats, demaneu informació a l’adreça electrònica de l’AAJBB: info@amicsjbb.org o al tel. 932564170 (dimarts, de 16 a 20 h; dimecres, de 10 a 13 h; i, divendres, de 16 a 20 h).

descoberta_flora_mediterrania_interior

Lloc
Jardí Botànic de Barcelona
Dates
Dissabtes i diumenges, tret dels dissabtes del mes de juliol i, el mes agost, cap dia i, tampoc si són dies de tancament del Jardí)
Horari
. De 12 a 13.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Itinerari guiat
Preu
Activitat gratuïta, inclosa amb el preu de l'entrada
0

Newsletter del Museu

Altres activitats