Museu de Ciències Naturals de Barcelona

NiuViu: Insectari imaginat

I si ens inventem la nostra pròpia col·lecció d’insectes? Qui tindrà més imaginació, la natura o la nostra creativitat? De 3 a 6 anys.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats NiuViu: Insectari imaginat

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 15 de gener de 2022. Torns:
Horari
. 16.30 h
. 18 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Famílies amb infants de 3 a 6 anys. Aquesta activitat està especialment concebuda per la franja d'edat esmentada. Preguem que respecteu aquesta limitació d'edat per tal d'afavorir que els infants de les edats indicades puguin insciure-s'hi.
Tipus
Taller
Preu
2,50 € per infant (cada infant ha de venir acompanyat d'un adult)
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
Cal inscripció prèvia a través de l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", que s'habilitarà a partir del 10 de gener, de l'infant i de l'adult acompanyant.
Preguem que respecteu les edats indicades per a aquesta activitat

Trieu el torn que desitgeu: 16.30 h / 18 h.

Els usuaris podran fer un màxim de reserves per a 2 infants amb els adults acompanyants corresponents (un per a cada nen/a).

L'hora obligatòria d'arribada de les famílies és 15 minuts abans de l'inici del torn reservat. Si a l'hora de començament de l'activitat els usuaris amb reserva no s'hi han presentat s'oferirà la plaça a les famílies amb llista d'espera.

Aforament per torn: 5 nuclis familiars.

Quins insectes ens podem imaginar? Us heu fixat en les col·leccions d’insectes de l’exposició Planeta Vida? I si ens inventem la nostra pròpia col·lecció d’insectes? Qui tindrà més imaginació, la natura o la nostra creativitat?

En aquesta ocasió el NiuViu s’omple de les formes i els colores sorprenents que tenen les col·leccions d’insectes del Museu, per descobrir que es tracta d’un grup molt divers i molt inspirador. Adults i infants podreu col·laborar per crear la vostra col·lecció d’insectes a partir de materials naturals. Qui tindrà més imaginació, la natura o la vostra imaginació?

Edats: de 3 a 6 anys

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de ciència que es fa el tercer dissabte de mes.

Altres activitats