Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Club dels llunàtics

Tertúlia: Viatge al centre del cervell

Ponent: Marc López Cano, neurobiòleg, professor de la Universitat de Barcelona, organitzador del Barcelona Young Neuroscientist Symposium 2018.

Moderador: Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i assessor del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquesta activitat vol recuperar la tradició del “Club dels llunàtics”, una tertúlia sobre actualitat científica que es feia a la biblioteca de l’antiga seu del Museu, al parc de la Ciutadella i que prenia com a inspiració la idea de la Societat lunar de Birmingham (s. XVIII), que es reunia en nit de lluna plena per “il·luminar la ment dels homes”.

L’exposició de referència, Planeta Vida, és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que ens proposa temes relacionats amb el món natural des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció..

Els ponents convidats introduiran el tema de la sessió al llarg de 20 minuts i, a continuació, s’animarà els participants a adoptar el rol dels científics noucentistes. La tertúlia inclou el berenar.

El cicle del Club dels llunàtics es realitza el tercer dijous de cada mes. Aquestes activitats han estat programades per Jordi Serrallonga, arqueòleg, expedicionari i naturalista.

Properes sessions:

  • 20-12-2018, Som Natura, biodiversitat de Catalunya
    Ponent: Carles Castell, biòleg, assessor científic de la propera exposició Som Natura al Museu de Ciències Naturals de Barcelona
    Pendent de confirmació
Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dijous 27 de setembre de 2018
Horari
De 19 a 20.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Conferència-debat
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la inscripció prèvia, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".
0

Newsletter del Museu

Altres activitats