Saltar al contingut
Activitats

Laboratori de Natura Activitats

inNat

Al Museu també es fa recerca
Visita comentada entorn al fons patrimonial del Museu, per explicar algunes de les línies de recerca que es porten a terme al Museu. Us ensenyarem les trampes amb què capturem mallerengues i cotorres, com marquem i per què aquests ocells, com són les gàbies que utilitzem per investigar sobre el seu comportament o com mesurem el color del plomatge.

A càrrec de Joan Carles Senar, cap de Recerca i Publicacions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Lloc: Castell dels Tres Dragons, pg. Picasso, s/n (cantonada amb pg. Pujades), parc de la Ciutadella.

inNat és un cicle de visites guiades que ens convida a descobrir els magatzems on es conserven les col·leccions i els laboratoris on desenvolupen el seu treball els diferents companys i companyes de l’àrea científica.

Per inNat entenem allò que és connatural a un ésser i, un museu no seria un museu si més enllà de les seves exposicions no comptés amb un patrimoni que es custòdia, es conserva, es restaura, es documenta i s’investiga.

Obrim una porta a aquest univers de tasques i perfils professionals que, sovint queden a l’ombra, a les seus científiques del Museu, al parc de la Ciutadella (*).

Ens acompanyeu a conèixer tot allò que es troba sota la punta de l’iceberg?

Properes sessions, 4t dijous de mes, de 18.30 a 20 h, al Castell dels Tres Dragons:

(*): En aquesta primera edició totes les visites es desenvoluparan al Castell dels Tres Dragons. Malauradament el Museu Martorell es troba pendent de tasques de condicionament

Lloc
Laboratori de Natura
Dates
Dijous 25 d'abril de 2019
Horari
De 18.30 a 20 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Itinerari guiat
Preu
3 €
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la inscripció i pagament previs, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades", des de l'11 d'abril, a les 0 h fins al mateix dia de l'activitat, a les 16 h. (si s'escau per completar l'aforament).

Aforament: 20 persones.
0

Newsletter del Museu

Altres activitats