Saltar al contingut

Visita'ns El Museu Blau

Serveis per al visitant

Niu de ciència

Aquest és un espai dedicat als més petits (0-6 anys) que hi poden venir amb l’escola o amb la família i que té com a objectiu promoure la ciència i, sobretot, gaudir-ne a través de la descoberta, l’activitat espontània i el joc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Horaris

  • dissabtes, d’11 a 14 h
  • diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h
  • Horari especial de Nadal: del 24 de desembre al 8 de gener ( el dia 25 de desembre i l’1 de gener el Museu està tancat i el 6 de gener no hi ha activitat): de dimarts a divendres  d’11 a 13:30h; dissabtes d’11 a 14h i diumenges d’11 a 14h i de 16h a 19h .

L’inici de la darrera sessió comença 30 minuts abans del tancament del Niu de ciència.

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. La inscripció cal fer-la al taulell de taquilles del museu el mateix dia. Cada sessió té una durada de 30 minuts, i en cada sessió poden entrar fins a 10 infants.

Els nens que tenen dret a participar en l’activitat (menors de 6 anys) han d’entrar sempre amb un adult. Només en el cas que un únic adult acompanyi nens menors de 6 anys i majors, es permetrà l’entrada del nen major però aquest últim no podrà interferir en el desenvolupament de l’activitat. Recordem que el Niu de Ciència és només per a infants que venen en família.

 

Activitat gratuïta