Saltar al contingut

El NAT Les seus

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Niu de ciència

Aquest és un espai dedicat als més petits (0-6 anys) que hi poden venir amb l’escola o amb la família i que té com a objectiu promoure la ciència i, sobretot, gaudir-ne a través de la descoberta, l’activitat espontània i el joc.

Animals, vegetals , roques i minerals formen part d’aquest Niu. Elements de la natura que no són independents,  que estan  connectats i relacionats . Tots ells ens ajuden a entendre aquest món que ens envolta. A partir d’ara hi trobareu un nou element, l’Arbre del Niu , que connectarà amb tota la resta de recursos ja presents  en aquest espai.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Horari:

  • dissabtes, d’11 a 14 h
  • diumenges, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h

Horari especial per Nadal: del 22 de desembre al 6 de gener

  • De dimarts a diumenge d’11 a 14 h
  • Excepte dimarts 25, dimecres 26 de desembre i diumenge 6 de gener

L’inici de la darrera sessió comença 30 minuts abans del tancament del Niu de ciència.

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. La inscripció cal fer-la al taulell de taquilles del museu el mateix dia. Cada sessió té una durada de 30 minuts, i en cada sessió poden entrar fins a 10 infants.

Els nens que tenen dret a participar en l’activitat (menors de 6 anys) han d’entrar sempre amb un adult. Només en el cas que un únic adult acompanyi nens menors de 6 anys i majors, es permetrà l’entrada del nen major però aquest últim no podrà interferir en el desenvolupament de l’activitat. Recordem que el Niu de Ciència és només per a infants que venen en família.

 

Activitat gratuïta