Saltar al contingut
Activitats

Blanes Activitats

El Jardí Botànic Marimurtra

A poca distància de Barcelona, allà on es considera el Km 0 de la Costa Brava, s’emplaça una joia de la botànica i el paisatge, el Jardí Botànic Marimurta, a Blanes.

Fundat per l’alemany Carl Faust, qui va comprar els terrenys d’aquella zona (ara farà cent anys), Marimurtra té una col·lecció botànica i uns paisatges espectaculars, alhora que també permet donar un cop d’ull a sorpreses faunístiques, com el corb marí emplomallat dels seus penya-segats.

Pels seus camins han passat científics de primer rang europeu, i no només botànics (Font i Quer, Braun-Blanquet, etc), com Ramon Margalef, qui va gaudir  del mecenatge de Faust, el lepidopteròleg Marten, que en va ser director, i molts més.

La visita serà guiada pel personal del Marimurtra, amb una durada d’unes dues hores i en acabar podrem fer ús de les seves instal·lacions de pícnic i bar.

A banda de la col·lecció i de l’interès paisatgístic de l’indret, ens explicaran les línies de recerca obertes juntament amb altre institucions. Ens mostraran algunes de les “joies” de les més de 3.000 espècies, com les cicadàcies, autèntics “fòssils vivents”.

Punt de trobada: porta del Jardí Botànic Marimurtra, pg. de Carles Faust, 9, Blanes.

Hora: 10 h (es prega màxima puntualitat).

Més informació: http://amicsnat.cat/node/201

Organitza: AAMCNB (Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona).

Lloc
Blanes
Dates
Dissabte 27 de maig de 2017
Horari
Visita guiada: de 10 a 12 h
Adreçat a
Socis de l'AAMCNB i acompanyants
Tipus
Itinerari guiat
Preu
5 €
Informació i reserves
amicsmcnb@gmail.com
Observacions
Aforament: 20 persones.

Altres activitats