Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

NiuViu: teixim amb verd

De la planta al material, de les vores d’un riu, a casa nostra. Els vegetals es transformen i són matèria primera per construir objectes que formen part de la nostra quotidianitat (un cistell, una panera, una safata).

El Niu s’omple de fibres vegetals, en verd, en sec, remullades, sense treballar o teixides. Podrem experimentar les seves possibilitats de manipulació i investigar com s’han transformat, tot establint relacions entre materials. Finalment, buscarem recursos per treballar-les i realitzarem un gran tapís col·lectiu. Per aconseguir-ho ens acompanyarà la Caterina Hernández, de l’Associació Catalana de Cistellers i Cistelleres.

Imatge de Natalia Celada.

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 10 de juny de 2017
Horari
1a. sessió: a les 16 h
2a. sessió: a les 17.30 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Infants de 3 a 6 anys
Tipus
Espai de descoberta
Preu
Activitat gratuïta (aforament limitat)
Informació i reserves
Cal fer reserva prèvia, en el termini de 10 dies anteriors a l'activitat (a partir del 30 de maig), a l'a/e activmuseuciencies@bcn.cat o al tel. 932562220 (de dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Cada adult només podrà fer reserva per a 2 infants.
Feta la reserva, cal presentar-s'hi 15 minuts abans de començar l'activitat. En cas contrari la reserva quedarà anul·lada.

Altres activitats