Saltar al contingut
Activitats

Museu Blau Activitats

Showcooking, demostració gastronòmica per João Alcântara

Lloc
Museu Blau
Dates
Diumenge 28 de febrer de 2016
Horari
De 12 a 13.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic general
Tipus
Taller
Preu
Activitat gratuïta
Observacions
Cal fer la inscripció prèvia. Emplena aquest formulari

Newsletter del Museu

Com podem unir dues cuines emblemàtiques com la brasilera i la mediterrània en un plat?

Per exemple, mesclant les fruites amazòniques i els productes de qualitat de la Mediterrània per fer un gaspatxo. Substituirem el tomàquet per l’açai, fruita cultivada a les palmeres de l’Amazones (a 25 m d’alçada!), amb aspecte semblant al nabiu (“arándano” en castellà). Aquesta fruita brasilera aporta propietats molt beneficioses per al nostre cos pel seu alt contingut en antioxidants, àcids grassos essencials i fibra. N’obtindrem un gaspatxo de color violeta fosc amb tocs refrescants de cogombre, amb l’acidesa ponderada dels vinagres balsàmics de la Mediterrània i aquell toc dolç de la melassa de canya de sucre del Brasil.

També farem una “relectura” del ceviche peruà, un plat fresc, fort i amb molt regust.

A càrrec de João Alcântara.

Cal fer la inscripció prèvia.

2016-02-28_showcooking_joao_alcantara_interior

Organitza: Fundación Iberoamericana de NutriciónParque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Col·labora:  Universitat de Barcelona.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona està adherit a Catalunya, Regió europea de la gastronomia.


Us interessarà saber que…

  • Diumenge 28 de febrer, a l’entrada del Museu Blau hi haurà un punt de recollida d’aliments. Si hi voleu col·laborar podeu portar, sobretot, conserves, oli o llet, que aniran destinats a la Fundació banc dels aliments, de Barcelona.
  • Durant tota la jornada d’aquesta data, l’entrada serà gratuïta a l’exposició Nutrició, Impuls Vital.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’actes i activitats entorn a l’exposició temporal Nutrició, Impuls Vitaldel Museu Blau i, dins el marc de la Càtedra UNESCO – Alimentació, Cultura i Desenvolupament.


Més informació: tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 h) · a/e activmuseuciencies@bcn.cat

Altres activitats