Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Club dels llunàtics

Tertúlia: Els secrets, meravelles i límits de la reproducció humana

Ponent: Anna Veiga, directora científica de Dexeus Mujer i directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona CMR [B].

Moderador: Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i assessor del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquesta activitat vol recuperar la tradició del “Club dels llunàtics”, una tertúlia sobre actualitat científica que es feia a la biblioteca de l’antiga seu del Museu, al parc de la Ciutadella i que prenia com a inspiració la idea de la Societat lunar de Birmingham (s. XVIII), que es reunia en nit de lluna plena per “il·luminar la ment dels homes”.

L’exposició de referència, Planeta Vida, és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que ens proposa temes relacionats amb el món natural des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció.

Els ponents convidats introduiran el tema de la sessió al llarg de 20 minuts i, a continuació, s’animarà els participants a adoptar el rol dels científics noucentistes. La tertúlia inclou el berenar.

Imatge extreta de: dexeus.com

El cicle del Club dels llunàtics es realitza el quart dijous de cada mes. Aquestes activitats han estat programades per Jordi Serrallonga, arqueòleg, expedicionari i naturalista.


Properes sessions previstes:

14/12/2017. Les línies de recerca que haurien de vertebrar un museu de ciències naturals: una visió personal. Ponent: Joan Carles Senar, cap de recerca i publicacions científiques del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dijous 30 de novembre de 2017
Horari
De 19 a 20.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Conferència-debat
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la inscripció prèvia, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".

Altres activitats