Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

NiuViu: la natura deixa marca?

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 9 de desembre de 2017
Horari
1a. sessió: a les 16 h
2a. sessió: a les 17.30 h
Durada
1 hora
Adreçat a
Infants de 3 a 6 anys
Tipus
Espai de descoberta
Preu
Activitat gratuïta (aforament limitat)
Places exhaurides del 2n torn (17.30 h)
Informació i reserves
Cal fer reserva prèvia, en el termini de 10 dies anteriors a l'activitat (a partir de l'1 de novembre), a l'a/e activmuseuciencies@bcn.cat o al tel. 932562220 (de dl. a dv., de 10 a 13 h)
Observacions
Cada adult només podrà fer reserva per a 2 infants.
Feta la reserva, cal presentar-s'hi 15 minuts abans de començar l'activitat. En cas contrari la reserva quedarà anul·lada.
Els nens que tenen dret a participar en l’activitat han d’entrar sempre amb un adult. Només en el cas que l’adult acompanyi també nens majors de l’edat indicada per participar-hi, es permetrà l’entrada del nen major però aquest últim no podrà interferir en el desenvolupament de l’activitat.

Newsletter del Museu

Les formes de les fulles són fascinants, les mides, els patrons. També ho són elements com les branques, les escorces o les plomes. Tot ens inspira. I si juguem a barrejar elements naturals amb pintura per veure quin rastre deixen sobre el paper?

En aquesta sessió, guiada per l’equip educatiu del Museu, creativitat i natura aniran de la mà. Aprofitarem el recurs de l’estampació per apreciar la diversitat de formes i patrons que podem trobar en senzills elements naturals.

El cicle NiuViu és un conjunt d’activitats temàtiques emmarcades dins del Niu de Ciència, un espai destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Aquest Niu de ciència temàtic es fa cada segon dissabte de mes.

Altres activitats