Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Tarda de cinema i... dinosaures!

Aquesta proposta combina el visionat d’una pel·lícula i la visita a l’exposició temporal de l’Spinosaurus. Us convidem a passar una tarda prenent el rol d’una mena d’Indiana Jones per descobrir tots els secrets dels dinosaures.

. Pel·lícula: En busca del valle encantado
Director: Don Bluth. Any: 1988. Durada: 69 minuts.

. Visita a l’exposició Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci.

2017-05-20_en_busca_valle_encantado_interior_2

Activitat entorn l’exposició Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci. Presentada per Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i explorador. Proposta, en definitiva, dirigida a tots els públics que conviden a fer una immersió en el fascinant món dels dinosaures.

Amb la col·laboració del Consell d’infants del Museu Blau. Els 16 nens i nenes d’educació primària que actuen com a assessors del Museu, han contribuït amb la seva opinió a la tria dels de les grans pel·lícules que es podran veure en aquest cicle.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dissabte 20 de maig de 2017
Horari
A partir de les 17 h
Durada
2 hores i 30 minuts
Adreçat a
Tots els públics. Públic familiar
Tipus
Cinema
Preu
Activitats gratuïtes incloses amb el preu de l'entrada a l'exposició temporal Spinosaurus. El gegant perdut del Cretaci.
Activitat anul·lada
Observacions
És necessària la inscripció prèvia, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades" (l'activitat ha estat anul·lada; pendent de nova data). Per als menors de 16 anys també cal fer la reserva, tot i que gaudeixen de la gratuïtat.

Altres activitats