Saltar al contingut
Activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona Activitats

Club dels llunàtics

Tertúlia: Un conte il·lustrat sobre la història natural: “L’aventura de la vida”

Ponent: Pilarín Bayés, dibuixant.

Moderador: Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i assessor del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquesta activitat vol recuperar la tradició del “Club dels llunàtics”, una tertúlia sobre actualitat científica que es feia a la biblioteca de l’antiga seu del Museu, al parc de la Ciutadella i que prenia com a inspiració la idea de la Societat lunar de Birmingham (s. XVIII), que es reunia en nit de lluna plena per “il·luminar la ment dels homes”.

L’exposició Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que, actualment, ens proposa temes relacionats amb el món dels dinosaures des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció.

S’animarà els participants a adoptar el rol dels científics noucentistes que discutien sobre què eren els dinosaures sopant a l’interior d’una rèplica d’Iguanodon del Crystal Palace de Londres… En el nostre cas, però, serà un berenar al voltant de la rèplica d’Spinosaurus, al Museu Blau.

Els ponents convidats introduiran el tema de la sessió al llarg de 20 minuts i, a continuació, animaran els participants a una discussió lliure.

2017-05-18_bayes_historia_vida_interior

Imatge de l’editorial laGalera.

Activitat entorn l’exposició Spinosaurus: el gegant perdut del Cretaci. Aquestes activitats han estat programades per Jordi Serrallonga, arqueòleg, expedicionari i naturalista, i reivindiquen l’esperit romàntic, aventurer i el debat sobre la increïble història de la troballa de l’Spinosaurus. Propostes, en definitiva, dirigides a tots els públics que conviden a fer una immersió en el fascinant món dels dinosaures.

Lloc
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Dates
Dijous 18 de maig 2017
Horari
De 19 a 20.30 h
Durada
1 hora i 30 minuts
Adreçat a
Públic adult
Tipus
Conferència-debat
Preu
Activitat gratuïta
Reserva d’entrades
Fes la teva reserva aquí
Observacions
És necessària la inscripció prèvia, via l'enllaç superior de "Reserva d'entrades".

Altres activitats